Öronakupunktur

Under en behandling med zonterapi sätter jag ofta nålar i örat för att utlösa en snabbare reaktion i kroppen. Efter behandlingen kan jag sätta frön i motsatt öra som får sitta kvar 7-10 dagar. Tanken är då att den som genomgått behandling, själv ska stimulera dessa punkter under en viss tid.

Genom behandling av örat når man hela kroppen, från skelett till organ.
Vad många inte vet är att behandlingen även kan ha positiv effekt på stress, sorg och trauman.
Avvänjning från nikotin, sötsug, mat, läkemedel, alkohol och andra missbruk kan uppnås genom så kallade NADA program. Det innebär att man väljer ut zoner i örat som påverkar allt ifrån hjärnans belöningssystem, till olika organ i kroppen. Behandlingen är helt ofarlig och påverkar roten till olika hälsotillstånd, istället för att bara ta bort symptomen. Människan reagerar väldigt varierat på olika behandlingar. En del känner skillnad direkt, medan andra känner effekten efter ett par behandlingar. Allt beroende på hur mottaglig kroppen är.

Andra saker som jag behandlar med öron akupunktur är dålig matsmältning, allergier, eksem, övergångs besvär. Många muskulära problem, leder och skelett. Vissa typer av plötslig ansiktsförlamning kan dessutom påverkas till det bättre.